Η Πορεία μας στον Χρόνο

"Όλοι θα θέλαμε να ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο, όπου δεν θα υπήρχε κανένας φόβος για την ασφάλειά μας και για την περιουσία μας. Στον κόσμο αυτό ζούνε όλοι όσοι εμπιστεύονται την HARRIS SECURITY".

Η HARRIS SECURITY ιδρύθηκε στην Ελευσίνα τη δεκαετία του ’90. Μετά από τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο των Υπηρεσιών Ασφαλείας, παραμένουμε ως μια από τις σοβαρότερες και σταθερά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ενώ μέσα από τη σταθερά ανοδική πορεία μας κατέχουμε ένα σοβαρό μερίδιο της αγοράς.

Το 2009, η εταιρεία μας προχώρησε στην εγκατάσταση Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008. Έτσι ισχυροποίησε και καθιέρωσε τη φιλοσοφία της που εστιάζει στην άριστη ποιότητα και στo υψηλό επίπεδο υπηρεσιών & client service και πιστοποιείται από τον Αναγνωρισµένο Οργανισµό AVRV Inspection, Assessment and Certification A.E.

Στη HARRIS SECURITY παρακολουθούμε, μετράμε και αξιολογούμε όλες τις κρίσιμες παραμέτρους και διεργασίες, ώστε να εξασφαλίζεται άριστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Έτσι σημειώνουμε διαρκώς σταθερά ανοδική πορεία, μελετώντας, οργανώνοντας, και εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα εξοπλισμού ασφαλείας. Αξιοποιούμε στο έπακρο τις γνώσεις αυτές, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου για τους πελάτες μας. Καθηµερινά καταξιωνόμαστε µέσα από την εµπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Διαθέτοντας στελέχη που φέρουν απαράμιλλο επαγγελματισμό & εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, σας εγγυώμαστε την απόλυτη ασφάλειά σας.

Αυτό που µας χαρακτηρίζει από ιδρύσεως µέχρι και σήµερα είναι η προσήλωσή στον πελάτη, η άριστη παροχή υπηρεσιών και η βεβαιότητα ότι µπορούµε να εξασφαλίσουµε το βέλτιστο για εσάς αποτέλεσµα. Το να μας εμπιστευτείτε την ασφάλειά σας είναι για εμάς ένα στοίχημα που βάζουμε με τον εαυτό μας, για το οποίο εργαζόμαστε σκληρά με σκοπό να το κερδίσουμε. Και... το κερδίζουμε πάντα!