Harris Security

Ο κόσμος σας είναι πιο ασφαλής

μαζί μας!

Η Εταιρεία

.

Ιστορία, Όραμα, Φιλοσοφία

Ιστορία

Η HARRIS SECURITY ιδρύθηκε το 1999 µε αντικείµενο την Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας εντός ορίων του Θριασίου Πεδίου. Σήμερα, χάρη στην αγάπη για τη δουλειά, την άριστη τεχνογνωσία, το πάθος, τη συνέπεια και την οργάνωση, εξελίχθηκε σε µία από τις κορυφαίες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες Ολοκληρωμένων Λύσεων Παροχής & Συστηµάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

Όραμα

Η HARRIS SECURITY έχει ένα ξεκάθαρο όραµα, το να είναι µία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες Παροχής Ολοκληρωµένων Λύσεων Ασφαλείας, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση όλων των αναγκών των πελατών της, πάντα με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Φιλοσοφία

Η HARRIS SECURITY, παραμένοντας πιστή στις αξίες της, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και στην υλοποίηση του οράματός της.

Ιστορία

“Η HARRIS SECURITY ιδρύθηκε το 1999 µε αντικείµενο την Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας εντός ορίων του Θριασίου Πεδίου. Σήμερα, χάρη στην αγάπη για τη δουλειά, την άριστη τεχνογνωσία, το πάθος, τη συνέπεια και την οργάνωση, εξελίχθηκε σε µία από τις κορυφαίες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες Ολοκληρωμένων Λύσεων Παροχής & Συστηµάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα”.

Τα σχεδόν 25 χρόνια διαρκούς πορείας μας σε όλους τους τομείς ασφαλείας, αποτελούν την εγγύηση για τους πελάτες μας. Κύριος στόχος μας είναι η αποτελεσματικότητα και η ικανοποίηση των αναγκών τους μέσω των διαρκώς αναβαθμιζόμενων υπηρεσιών, επενδύοντας σε δυναμικά στελέχη, υψηλή τεχνολογία και διαθέτοντας όλες τις ποιοτικές πιστοποιήσεις, µε απόλυτο σεβασµό στο Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Ο αυστηρός προγραμματισμός, η σκληρή εκπαίδευση, η συνεχής επαγρύπνηση, η μεγάλη πείρα και η συνέπεια, είναι τα στοιχεία που µας χαρακτηρίζουν. Καινοτομούμε παρέχοντας πρωτοποριακές, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις λειτουργίες μας πλέον έχει το Υπερσύγχρονο Ιδιόκτητο 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο. Το Πανελλαδικό Επίκεντρο Ασφαλείας που λειτουργεί αδιάλειπτα και βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας!

Μετά από την πορεία πολλών ετών αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο των Υπηρεσιών Ασφαλείας, η εταιρεία μας καθημερινά καταξιώνεται μέσα από την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πελατών μας, τις μακροχρόνιες συνεργασίες και την υψηλή αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Από ιδρύσεως μέχρι και σήμερα παραμένουμε προσηλωμένοι στον πελάτη, στην άριστη παροχή υπηρεσιών και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο για εσάς αποτέλεσμα με απόλυτη ...Υπευθυνότητα και Αξιοπιστία!

Όραμα

Η HARRIS SECURITY έχει ένα ξεκάθαρο όραµα, το να είναι µία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες Παροχής Ολοκληρωµένων Λύσεων Ασφαλείας, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση όλων των αναγκών των πελατών της, πάντα με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

∆εσµευόµαστε και διασφαλίζουµε ότι το σύνολο των έμπειρων στελεχών µας το ασπάζεται απόλυτα, κατανοεί τη στρατηγική µας, όπως επίσης και τον δικό του σηµαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων µας.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας ορίζεται από μία σειρά κάποιων αξιών. Συγκεκριμένα:

• Την υιοθέτηση µίας πελατοκεντρικής αντίληψης, στα πλαίσια της οποίας θεμελιώνουμε ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες µας, που προάγουν την εμπιστοσύνη και δηµιουργούµε ισχυρές συνεργασίες µε σκοπό το αµοιβαίο όφελος.

• Την αναγνώριση της συµβολής της τεχνογνωσίας στο έργο µας. Έτσι, αναπτύσσουμε και αναδεικνύουμε την υψηλή τεχνογνωσία µας µέσω καινοτόµων και τεχνολογικά πρωτοπόρων προσεγγίσεων σε σχέση µε τον σχεδιασµό και την υλοποίηση των βέλτιστων λύσεων ασφαλείας.

• Τη διαρκή προσπάθεια για υψηλές επιδόσεις. Υπό το πρίσµα αυτό στοχεύουµε στη συνεχή βελτίωσή τους και στη δηµιουργία µακρόχρονης ευηµερίας.

• Την επένδυση στο ανθρώπινο δυναµικό µας. ∆ίνουµε ιδιαίτερη σηµασία στην επιλογή των καλύτερων για την κάθε θέση, στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του προσωπικού µας, στην έµπνευση των αξιών της HARRIS SECURITY.

• Τη δέσµευση στην ακεραιότητα καθώς από τη µέρα της ίδρυσής µας µέχρι και σήµερα, παραµένουµε αταλάντευτοι στις ηθικές µας αξίες.

• Την τεράστια σηµασία του οµαδικού πνεύµατος και της συνεργασίας. Όλοι µας στη HARRIS SECURITY συνεργαζόµαστε για το κοινό καλό της εταιρείας, αναγνωρίζοντας πως οι ενέργειες του καθενός ξεχωριστά συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράµατος και στη επίτευξη των στόχων της εταιρείας µας.

Το Προσωπικό μας

Στη HARRIS SECURITY επενδύουμε σημαντικά στον ανθρώπινο παράγοντα. Το δυναμικό μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα στελέχη, επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια, μεγάλη προσοχή και “φιλτράρισμα” στο χαρακτήρα και τις ικανότητές τους.

Εκπαιδεύονται εντατικά τόσο σε θέματα λειτουργίας της εταιρείας όσο και ορθής τακτικής και δράσης σε περιπτώσεις ανάγκης ή κινδύνου. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, είμαστε στο πλευρό τους και τους παρέχουμε ιδιαίτερα κίνητρα, ώστε να επιδεικνύουν ζήλο και υπευθυνότητα κατά την άσκηση της υπηρεσίας τους.

Η Πορεία μας στον Χρόνο

.
1999

Ιδρύεται η HARRIS SECURITY, με κύριο αντικείμενο την Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας. Για τα δύο επόμενα χρόνια δραστηριοποιείται με στατικές φυλάξεις εντός των ορίων του Θριασίου Πεδίου.

2001

Η HARRIS SECURITY ξεφεύγει από τα στενά τοπικά όρια, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και αναλαμβάνοντας στατικές φυλάξεις σε διάφορους νομούς ανά την επικράτεια.

2005

Έξι χρόνια μετά, η HARRIS SECURITY έχει πλέον στην ευθύνη της μια μεγάλη γκάμα φυλασσόμενων χώρων όπως: εργοστασιακές εγκαταστάσεις, αποθηκευτικούς και τελωνειακούς χώρους, λατομεία, εργοτάξια, διεθνείς μεταφορικές εταιρείες κ.α.

2009

Μία δεκαετία εξέλιξης και προοδευτικής πορείας. Η HARRIS SECURITY εγκαθιστά Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008. Έτσι ισχυροποιεί και καθιερώνει τη φιλοσοφία της που εστιάζει στην άριστη ποιότητα και στo υψηλό επίπεδο υπηρεσιών & client service και πιστοποιείται από τον Αναγνωρισμένο Οργανισμό AVRV Inspection, Assessment and Certification A.E.

2010

Η HARRIS SECURITY οδεύοντας σε νέα μονοπάτια, εγκαινιάζει μια σειρά συνεργασιών με το Δημόσιο Τομέα, συνεργαζόμενη με το Υπουργείο Πολιτισμού στον τομέα φύλαξης της Σχολής Ξεναγών του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης. Παράλληλα, αναλαμβάνει την ασφάλεια διαφόρων σημαντικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων όπως τα Αισχύλεια στην Ελευσίνα, Λαογραφικά Φεστιβάλ κ.α. Την ίδια χρονιά η δραστηριότητα επεκτείνεται στον τομέα του τουρισμού, με την ανάληψη της ασφάλειας πολυτελών ξενοδοχείων 5 αστέρων και παραθεριστικών οικισμών.

2013

Η HARRIS SECURITY διευρύνει τις υπηρεσίες της παρέχοντας ασφάλεια σε εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς. Το Νοέμβριο αναλαμβάνει κατ’ αποκλειστικότητα την ασφάλεια μίας από τις πολυπληθέστερες και σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα!

2014

Η HARRIS SECURITY ισχυροποιεί και επεκτείνει τη θέση της στο χώρο των αθλητικών διοργανώσεων, αναλαμβάνοντας τη φύλαξη και την ασφάλεια του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, του Athens Street Pole Volt (Πανευρωπαϊκή διοργάνωση άλματος επί κοντώ ανοικτού στίβου) και του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

2015

Η HARRIS SECURITY πάντοτε σε εγρήγορση και αναζήτηση νέων λύσεων, παρουσιάζει νέα ολοκληρωμένα πακέτα ασφαλείας για την βέλτιστη ασφάλεια των πελατών της. Παράλληλα, λόγω της άψογης παρουσίας της στην παροχή ασφαλείας και διασφάλισης ομαλής λειτουργίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, σταθεροποιεί την ανάληψη του “πακέτου¨ διοργανώσεων: Ημιμαραθωνίος Αθηνών, Athens Street Pole Volt και της πολυπληθέστερης Πανευρωπαϊκά διοργάνωσης, του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τα επόμενα έτη.

2016

Η HARRIS SECURITY συνεχίζει με μεγάλη διάθεση και παρά τις αντίξοες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, επενδύει πάντοτε στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, βελτιώνοντας διαρκώς τον εξοπλισμό και αυξάνοντας τον στόλο της. Δραστηριοποιείται στην παροχή ασφαλείας εκδηλώσεων & μεγάλων πάρτυ σε πολυτελέστατα τουριστικά θέρετρα και στην ομαλή διεξαγωγή μεγάλων συναυλιών δημοφιλών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Πάντοτε καινοτόμος, οδηγώντας τις εξελίξεις, σχεδιάζει και παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία HARRIS LIVE STREAMING CAMERAS, συνδυάζοντας άρρηκτα την ηλεκτρονική με τη φυσική φύλαξη και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη φύλαξη χώρων. Τέλος προσαρμόζει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας στη νέα έκδοση διεθνούς προτύπου ISO9001:2015.

2017

H HARRIS SECURITY εξελίσσεται διαρκώς με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και προσήλωση στoν στόχο της: τη συνεχή βελτίωση. Έτσι μέσα στο 2017 εναρμονίζεται με τα Διεθνή Πρότυπα και εγκαθιστά τα ακόλουθα ISO:

Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 18001:2007

Η διατήρηση και βελτίωση ενός Ασφαλούς και Υγιούς Περιβάλλοντος, αποτελεί άξονα δράσης και δέσμευσή μας. Εξασφαλίζουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της εταιρείας και τους πελάτες μας.

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004

Στη HARRIS SECURITY πιστεύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων και μεταφράζουμε τον σεβασμό μας προς αυτό σε πράξη. Θεωρούμε ότι η ευθύνη απέναντί του αποτελεί δέσμευση, καθήκον και τρόπο εργασίας.

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001:2013

Οι πληροφορίες που διαθέτει μια επιχείρηση, αποτελούν ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά της στοιχεία. Τα δεδομένα αυτά καθίστανται ευάλωτα από εξωτερικές απειλές και η απώλεια πληροφοριών μπορεί να οδηγήσει στην μείωση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και της εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό εγκαταστήσαμε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001 εξασφαλίζοντας την ασφαλή διαχείριση τόσο των δικών μας δεδομένων όσο και των πελατών μας.

2018

Η HARRIS SECURITY θέτει πάντοτε ως βασική της σταθερά τη διαρκή βελτίωση στη δεδομένη παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς. Επιτυγχάνει την πλήρη σύγκλιση της φυσικής φύλαξης με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής. Εφαρμόζοντας ένα σταθερό επενδυτικό πλάνο, αναβαθμίζει και εξελίσσει το Κέντρο Λήψης Σημάτων σε Επιχειρησιακό Κέντρο, το οποίο διαθέτει τον πλέον σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και θέτει σε πλήρη λειτουργία το H.S. Εlectronic Interconnection System, μεταφέροντας τη διαδικασία φύλαξης σε άλλα επίπεδα.

Με εταιρική υπευθυνότητα, περιβαλλοντική ευαισθησία και ευθύνη, καινοτομεί, εντάσσοντας τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα στον στόλο της εταιρείας!

2019

Η HARRIS SECURITY παρατηρώντας και καταγράφοντας τις διαρκώς αυξανόμενες δυσκολίες και απαιτήσεις της ευρύτερης περιοχής Μεγάρων - Κινέτας - Αγίων Θεοδώρων, προχώρησε στη δημιουργία υποκαταστήματος, με αντικειμενικό σκοπό την άμεση παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών φύλαξης, ασφαλείας και γενικότερης υποστήριξης, τόσο στις κατοικίες όσο και στα καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους της περιοχής. Εγκαθιστά Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 39001:2012 που καθορίζει τις απαιτήσεις της Διαχείρισης Οδικής Ασφαλείας μιας εταιρείας. Ξεκινάει συνεργασία με την εταιρεία Bosch, παγκόσμιο leader στα συστήματα ασφαλείας & επικοινωνίας, παρέχοντας έτσι υψηλό επίπεδο προϊόντων στους πελάτες της, σε συνδυασμό με μία ευρεία γκάμα επωνύμων brand names στον τομέα αυτό. Η εταιρεία εορτάζει τα 20 χρόνια ζωής και αδιάκοπης παρουσίας της στο χώρο, επενδύοντας στη δημιουργία νέων υπερσύγχρονων & αυτόνομων εγκαταστάσεων και ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά!

2020

Μετά την ίδρυση του υποκαταστήματος στην Κινέτα η HARRIS SECURITY πραγματοποιεί το επόμενο στρατηγικό της βήμα, που την οδηγεί σε πολύ υψηλή θέση στον κλάδο της. Δημιουργεί ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων. Πιστοποιημένο σύμφωνα με τα σημαντικότερα διεθνή πρότυπα ISO & τεχνολογικά άρτια εξοπλισμένο και με λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο, λαμβάνει σήμα & εικόνα από συστήματα συναγερμού εγκατεστημένα σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Για μία ακόμη φορά, καινοτομεί, προχωρώντας σε μία τεράστια επένδυση που ελάχιστες εταιρείες διαθέτουν.

Πιστοποιείται με το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 22301:2019 που διασφαλίζει την προφύλαξη μιας εταιρείας από παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν τη διακοπή της λειτουργίας της και την άμεση επαναφορά της επιχειρησιακής της ομαλότητας. Οργανώνει την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης και Εγκαταστάσεων και την ισχυροποιεί με στελέχωση από έμπειρους και καταξιωμένους τεχνικούς του χώρου. Επιτυγχάνει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα παγκοσμίως brand names του χώρου των συστημάτων ασφαλείας & επικοινωνίας και είναι σε θέση να προσφέρει μία ομπρέλα υπηρεσιών που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς...

2021

Οι προσδοκίες της HARRIS SECURITY ξεπέρασαν κάθε όριο. Η εταιρεία “μεγάλωσε”, οι απαιτήσεις αυξήθηκαν και οι εξελίξεις οδήγησαν στο επόμενο βήμα. Ιδρύεται η HARRIS SECURITY Ε.Ε. Μία κίνηση σταθερότητας και σιγουριάς που μας εξασφαλίζει την επόμενη μέρα και ανοίγει το δρόμο για το μέλλον!

2022

Η HARRIS SECURITY επεκτείνεται σε όλο το εύρος των υπηρεσιών της. Το υποκατάστηµα της Κινέτας υπερδιπλασιάζει το πελατολόγιό του σε µία ιδιαίτερα δύσκολη οικονοµικά περίοδο για όλους, αποδεικνύοντας την υψηλή ανάγκη που είχε η περιοχή για ένα σοβαρό επίπεδο υπηρεσιών στους τοµείς ασφαλείας. Μεγάλες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής Κινέτας - Αγίων Θεοδώρων όπως και πλήθος ιδιωτών, κατόχων µόνιµων και εξοχικών κατοικιών, εµπιστεύονται τις τεχνικές και επανδρωµένες υπηρεσίες της εταιρείας.

Το Κέντρο Λήψεως Σηµάτων βρίσκεται σε διαρκές στάδιο ανάπτυξης και αναβάθµισης και η ανοδική πορεία της εταιρείας έχει ως φυσικό επακόλουθο την αύξηση του ανθρώπινου δυναµικού του στόλου και του εξοπλισµού.

2023

Το πρώτο εξάµηνο του έτους ξεκινάει για τη HARRIS SECURITY µε ένα πολύ µεγάλο project, που αφορά την πλήρη ανανέωση και αναβάθµιση των κεντρικών γραφείων της εταιρείας σε επίπεδο υλικοτεχνικού εξοπλισµού. Ένα έργο που θα δώσει µεγάλη ώθηση και θα ενισχύσει ακόµα περισσότερο την ευελιξία και την παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες µας.

Το πελατολόγιο πολλαπλασιάζεται και αναλαµβάνονται λόγω της εξειδίκευσής µας µεγάλα τεχνικά έργα σε εγκαταστάσεις ζωτικής σηµασίας όπως στο λιµάνι της Ελευσίνας, σε µεγάλες βιοµηχανικές εγκαταστάσεις κλπ.

Το Κέντρο Λήψεως Σηµάτων αναβαθµίζεται σε επίπεδο λήψεως εικόνας, µε τη χρήση νέας ειδικής υπερσύγχρονης πλατφόρµας που προσφέρει τη δυνατότητα καλύτερης επιτήρησης σε επίπεδο video analytics από τον κεντρικό σταθµό και επιπλέον την αξιοποίηση οπτικού υλικού µέσω οποιουδήποτε κατασκευαστή CCTV, χωρίς την απαίτηση εξεζητηµένων προδιαγραφών και κοστοβόρων εξοπλισµών και πλατφόρµων βιντεοεπιτήρησης.

...και η ανοδική πορεία μας στο χρόνο συνεχίζεται το 2023!