Harris Security

Ο κόσμος σας είναι πιο ασφαλής

μαζί μας!

24ωρο
Επιχειρησιακό
Κέντρο Λήψεως Σημάτων.

Παρακολούθηση των συστημάτων ασφαλείας των πελατών μας σε 24ωρη βάση με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, από χειριστές με άριστη τεχνική κατάρτιση.

Σχετικά με το
Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Το νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψεως Σημάτων και Εικόνας που δημιουργήθηκε με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία, είναι εναρμονισμένο με τα πρότυπα EN 50518:2019. Ο εξοπλισμός του αποτελείται από δύο δέκτες λήψεων σημάτων (receiver) PSTN και IP της ΒOSCH με backup. IP δέκτης της PARADOX, δύο δέκτες – κύριος και εφεδρικός για λήψεις IP/GPRS. Επιπλέον διαθέτουμε servers HP, εξειδικευμένο λογισμικό που αναλαμβάνει την λήψη και επεξεργασία των σημάτων και το πρόγραμμα Κένταυρος.

Επιπλέον λαμβάνουμε εικόνα από τους χώρους, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα λογισμικά όπως το OS-VISION κ.α, που αποτελούν την απόλυτη λύση στην οπτική παρακολούθηση των φυλασσόμενων χώρων.

Τελευταία Τεχνολογία

Το λογισμικό OS-VISION είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης καμερών που δίνει τη δυνατότητα ελέγχου camera patrol στο χώρο του πελάτη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδέεται με το λογισμικό διαχείρισης σημάτων ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και σε περίπτωση alarm κατευθύνει μέσω της συσχετιζόμενης κάμερας και πάντα ανάλογα της αντίστοιχης ζώνης στους εποπτευόμενους χώρους.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες χειριστές μας είναι εξοπλισμένοι με ισχυρούς, τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Λαμβάνουν διαρκώς ενημέρωση από εγκατεστημένα συστήματα ασφαλείας, για την ομαλή τους λειτουργία, τυχόν προβλήματα και απόπειρες παραβίασης αυτών.

Η ενεργειακή αυτονομία του Κέντρου Λήψεως Σημάτων και η προστασία από αυξομειώσεις τάσεως του ρεύματος, διασφαλίζεται με την χρήση κεντρικού UPS 30KVA και έτερων μικρότερων ανά rack και μίας γεννήτριας 50KVA.

Ο τηλεπικοινωνιακός μας εξοπλισμός αποτελείται από μικροκυματική ζεύξη (LINK) και από ευθείες γραμμές οπτικών ινών συνολικής χωρητικότητας 90 γραμμών. Επιπλέον διαθέτουμε και εφεδρικά 4G ROUTERS για IP λήψη σημάτων. Μέσω αυτών των τριών τηλεπικοινωνιακών καναλιών διασφαλίζεται πως σε περίπτωση διακοπής ενός εκ των τριών οι πιθανότητες κατάρρευσης και των άλλων δύο είναι απειροελάχιστες σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες το χρόνο το Κέντρο συνεχίζει να λαμβάνει τα δικά σας σήματα ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.

Άρτια εκπαιδευμένο
ανθρώπινο δυναμικό

Εμπιστευθείτε το ανθρώπινο δυναμικό της HARRIS SECURITY. Με εξειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους χειριστές, το Επιχειρησιακό μας Κέντρο είναι έτοιμο να διαχειριστεί οποιοδήποτε περιστατικό. Το τεχνικό μας τμήμα με άψογη κατάρτιση στο σύνολο σχεδόν των συστημάτων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αλλά και στην Διεθνή Αγορά όπως BOSCH, SIEMENS, PARADOX, SIGMA, NOVA κ.α., είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, πρόθυμο να σας κατευθύνει και να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Πιστοποιημένες Υπηρεσίες

Το HARRIS CENTRAL STATION προσφέρει υπηρεσίες πιστοποιημένες με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015 για την Διασφάλιση της Ποιότητας των Υπηρεσιών και ISO 27001:2013 για την Ασφάλεια των Πληροφοριών.

Εγκαταστάσεις Δικτύων

Πώς λειτουργούμε

Άμεση Επέμβαση

Σε κάθε εκπομπή σήματος alarm, το Κέντρο ενεργοποιεί την ομάδα Άμεσης Επέμβασης
(με πληροφορίες για την αντιμετώπιση κινδύνων) και ειδοποιεί τις Αρμόδιες Αρχές και τα όποια εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Ενημέρωση για τεχνικά προβλήματα

Το Κέντρο έχει δυνατότητα να λαμβάνει σήμα για τυχόν τεχνικά προβλήματα του εξοπλισμού και να ενημερώνει έγκαιρα για την επίλυσή τους

Εικόνα σε real time

Εάν ο πελάτης διαθέτει κλειστό σύστημα καμερών (CCTV) και εφ’ όσον επιθυμεί, το κέντρο μπορεί να λαμβάνει εικόνα σε real time, να ενεργεί, να επεμβαίνει και να καθοδηγεί και να παρέχει κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση περιστατικών.

Βασικές Υπηρεσίες

24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Υπηρεσία Οπτικής Επίβλεψης Χώρου

Υπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης

Στατική Φύλαξη

Άμεση Επέμβαση - Περιπολία

Επιπλέον Υπηρεσίες

Όπλισης / Αφόπλισης

Πανικού / Προσωπικής απειλής

Ιατρικής Βοήθειας

Έκτακτης ανάγκης

Ελέγχου τάσης ρεύματος - Μπαταρίας

Διάρρηξης

Ενέδρας

Πυρκαγιάς

Επικοινωνίας

Δυνατότητα παρακολούθησης ωραρίου λειτουργίας

Το κτίριο του Κέντρου μας

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του HARRIS CENTRAL STATION είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να στεγάζουν με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της HARRIS SECURITY. Η μελέτη έγινε με βάση τις απαραίτητες μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και τηλεπικοινωνιακές υποδομές για να εξυπηρετούν τόσο την αδιάλειπτη λειτουργία του Κέντρου όσο και την εξυπηρέτηση των γραφείων του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας. Πάντοτε με γνώμονα την ασφάλειά του. Η πρόσβαση στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων γίνεται από ειδικές πόρτες ασφαλείας που ελέγχονται από σύστημα ελέγχου πρόσβασης.

Η δομή λειτουργίας του HARRIS CENTRAL STATION είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος να είναι δυνατή η άμεση μεταφορά των υπηρεσιών του σε άλλο σημείο. Έτσι επιτυγχάνεται απολύτως η αδιάλειπτη λειτουργία του κέντρου, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Ο στόλος οχημάτων της εταιρείας μας είναι εφοδιασμένος με κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να λαμβάνει απευθείας σήματα από τον κεντρικό σταθμό.
Οι χειριστές του κέντρου, μέσω GPS έχουν ανά πάσα στιγμή εικόνα σε real time για τις θέσεις των περιπολικών. Έτσι προωθούν το σήμα στο κοντινότερο στο χώρο του συμβάντος όχημα. Οι συνδρομητές μας ενημερώνονται άμεσα για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος και για την εξέλιξη του συμβάντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.